Nem gondoltuk volna

Az utolsó posztunk arról szólt, hogy elbúcsúzunk a karanténtól. Gondoltuk mi, ugyanis ez a poszt tavaly nyáron íródott. Azóta tulajdonképpen igazi koncertünk nem is volt. Többször úgy tűnt, hogy lesz, de végül minden alkalom törlődött, halsztódott, lemondódott. Volt egy koncertünk beírva a naptárba, ami szintén folyamatosan csúszott, itt Szűcs Gabi vendégeként, Falusi Mariannal közösen vettünk volna részt egy nagyzenekari produkcióban, melynek címe Pop, Swing and Soul, és a zenei világtörténelem ilyetén stílusú nagysikerű opuszaiból válogatott dalok szerepelnek a műsoron. Nos végül ezzel a koncerttel kezdtük meg hivatalosan a 2021-es évadot, május 21-én, Pécsett, a Zsolnay Negyedben. Fantasztikus érzés volt újra igazi közönség előtt játszani. Ráadásul becsempésztük a programba egy-két saját dalunkat is, szinte már olyan volt, mint régen.

A koncertről lőttünk egy pár képet is, reméljük látszik a jó hangulat. KÖszönjük Szűcs Gabinak a meghívást, Falusi Mariannak a remek társaságot, és a muzsikus kollégáknak a fantasztikus zenei élményt.

3 comments

 • alo max
  alo max
  our website are cheap as compared to any other game account selling website. [url=https://csgosmurfkings.com/product-category/gta-5-accounts/]buy gta 5 modded accounts[/url]

  our website are cheap as compared to any other game account selling website.
  buy gta 5 modded accounts

 • Aaron Rowe
  Aaron Rowe Vel sit irure iusto
  Representatives on activity security, and utilizing misfortune anticipation strategies. Other viable measures against defacement and harm incorporate worker powers, representative motivating [url=https://ssecurityoffices.com/]ssecurityoffices.com[/url] programs and different associations, for example, neighborhood watch programs.

  Representatives on activity security, and utilizing misfortune anticipation strategies. Other viable measures against defacement and harm incorporate worker powers, representative motivating ssecurityoffices.com programs and different associations, for example, neighborhood watch programs.

Add comment