Télikert - Új dalok

2016. december 16-án a Belvárosi Színházban koncertezünk. Több mint két év telt el azóta, hogy az utolsó lemezünk megjelent. Azóta rengeteg új ötlet, dalszöveg íródott, épp itt az ideje, hogy a közönség elé tárjuk őket. Eszter szövegei ismét a második kerületbe kalauzolnak bennünket, megismerkedhetünk egy-két újabb  karakterrel, akik valahogy Eszter figyelmét felkeltették. Néhány dalcím: Szimonetta gömbölyű mosolya, Egy perc, Őszi dal. Ezek egyelőre munkacímek, de nagy a valószínűsége, hogy a végleges címek is hasonlóak lesznek. A koncerten ismét vonósokkal egészül ki a hangszerelés, de tervezzük az elektronika mélyebb bevonását is. Apropó, tudja valaki, hogy ki volt Ketskefing báró? Ha nem, a koncerten ez is kiderül.
Jegyek itt kaphatók: 

JEGYVÁSÁRLÁS

2 comments

 • Tóth Gábor
  Tóth Gábor Bag
  Sziasztok, Remek koncert volt, gratulálok. Elfogadtok egy apró kis bírálatot? Az elektromos zongora helyett javasolnám a hagyományos, akusztikus zongorát. S, jobban kiemelni a zongora szólókat. Szerintem ez adna egy löketet a quartetnek. Eszternek pedig ismételt köszönet a közvetlenségért és az egyedi énekhangért. Gábor

  Sziasztok,

  Remek koncert volt, gratulálok.
  Elfogadtok egy apró kis bírálatot? Az elektromos zongora helyett javasolnám a hagyományos, akusztikus zongorát. S, jobban kiemelni a zongora szólókat. Szerintem ez adna egy löketet a quartetnek. Eszternek pedig ismételt köszönet a közvetlenségért és az egyedi énekhangért.

  Gábor

 • Váczi Eszter & Quartet
  Váczi Eszter & Quartet
  Szia! Köszönjük az észrevételt! Ha tehetjük, természetesen igazi zongorát használunk. Üdv.: VEQ

  Szia! Köszönjük az észrevételt! Ha tehetjük, természetesen igazi zongorát használunk. Üdv.: VEQ

Add comment