Francia újhullámos világgal jelentkezik a VEQ - Klippremier

A Nemzeti Kulturális Alap segítségével új videóval jelentkezik a Váczi Eszter & Quartet. Papp Éva és Schneider Zoltán visszanyúltak a 60-as évek francia újhullámos képi világba - mely, mint tudjuk Eszter egyik kedvence - és a Tangerine című hollywoodi film felvételi technikáját "kölcsönvéve" forgatták le legújabb klipjüket a zenekar Egy perc című dalára.

A klipben fontos szerep jut Eszter hobbijának, a futásnak, illetve a minimalizmusnak. A gyönyörű képsorokkal rögzített pillanatok már már egészen intim közelségbe visznek az énekesnőhöz, akiről eddig is tudtuk, hogy gyönyörű, de talán ilyen "őszintén" még nem mutatta meg magát soha a nagyközönségnek.

A stylist Gönczy Andrea, smink, haj Kiss Csilla, a film készítéséhez a Filmic Pro, illetve a DJI Osmo volt segítségünkre.

 

1 comment

  • Roosevelt D. Young
    Roosevelt D. Young Hawaii
    Many people are looking for the best web cam to meet their web cam pro. This is a review of what I think is one of the top 5 web cams on the market. It has a lot going for it and you should check it out if you're interested in [url=https://webcampro.net/]web cam pro[/url] purchasing a new webcam.

    Many people are looking for the best web cam to meet their web cam pro. This is a review of what I think is one of the top 5 web cams on the market. It has a lot going for it and you should check it out if you're interested in web cam pro purchasing a new webcam.

Add comment