Paloznak, Jazz Piknik 2016

Most már hivatalos a Jazz Piknik 2016 programja. Augusztus 5-én, az angol INCOGNITO együttes koncertje után vagyunk hallhatók a Tájház színpadán. Az Incognito után zenélni azért is külön élmény nekünk, mert a VEQ előtt a Szörp zenekarral rengeteg feldolgozást játszottunk…

Múzeumok Majálisa 2016

2016. május 22. 17:30h - Nemzeti Múzeum kertje

"2016-ban a Múzeumok Majálisa egyrészt egy régi-régi népi babonából, a május eleji Walpurgis-éj hagyományából és szokásaiból (azaz a varázslatok, a jövendőmondás, az erdei vagy kerti szentélyek éjszakája, amikor az ördögök és a…

placeholder

Ez vagyok én... (Tatabánya, Május 1. Park)

2016 július 16-án Tatabányán ismét vonósnégyessel kiegészülve játszunk. Tatabánya azért is fontos nekünk, mert gitárosunk, Schneider Zoltán, illetve eredeti dobosunk, Mike Zsolti is idevalósi.
placeholder

Paloznakon másodszor.

Még nem hivatalos a Paloznaki Jazz Piknik 2016-os programja, de elárulhatjuk, hogy minket már megkerestek. Jelenleg úgy tűnik, hogy augusztus 5-én este játszunk az egyik külföldi sztárfellépő után. Amint többet megtudunk a programról, azonnal jelezzük! 
Mindenesetre nagyon boldogok vagyunk, hogy…

Újra a Pannonhalmi Jazz Teraszon (2016.06.17.)

Már 10 éves a Pannonhalmi Jazz Terasz. Ennek alkalmából idén 6 olyan produkció látható, melyek az elmúlt évek legsikeresebbjeinek mondhatók. 2016. június 17-én a Váczi Eszter Quartet egy különleges hangszerrel, a Hammond orgonával kiegészülve ad koncertet.