Nem gondoltuk volna

Az utolsó posztunk arról szólt, hogy elbúcsúzunk a karanténtól. Gondoltuk mi, ugyanis ez a poszt tavaly nyáron íródott. Azóta tulajdonképpen igazi koncertünk nem is volt. Többször úgy tűnt, hogy lesz, de végül minden alkalom törlődött, halsztódott, lemondódott. Volt egy koncertünk beírva a naptárba, ami szintén folyamatosan csúszott, itt Szűcs Gabi vendégeként, Falusi Mariannal közösen vettünk volna részt egy nagyzenekari produkcióban, melynek címe Pop, Swing and Soul, és a zenei világtörténelem ilyetén stílusú nagysikerű opuszaiból válogatott dalok szerepelnek a műsoron. Nos végül ezzel a koncerttel kezdtük meg hivatalosan a 2021-es évadot, május 21-én, Pécsett, a Zsolnay Negyedben. Fantasztikus érzés volt újra igazi közönség előtt játszani. Ráadásul becsempésztük a programba egy-két saját dalunkat is, szinte már olyan volt, mint régen.

A koncertről lőttünk egy pár képet is, reméljük látszik a jó hangulat. KÖszönjük Szűcs Gabinak a meghívást, Falusi Mariannak a remek társaságot, és a muzsikus kollégáknak a fantasztikus zenei élményt.

1 comment

  • Derek E. Newman
    Derek E. Newman Arizona
    It is lighter since it has no engines. It [url=https://ssddrivepro.com/]ssd drive pro[/url] creates a quiet activity than most hard drives since it has no moving parts and the cooling fan contrasted with customary hard drives are undeniably less to deliver clamor.

    It is lighter since it has no engines. It ssd drive pro creates a quiet activity than most hard drives since it has no moving parts and the cooling fan contrasted with customary hard drives are undeniably less to deliver clamor.

Add comment