Nem gondolnátok, hol töltöttük a pandémiát

Mit csináljon a zenész, ha nem csinálhatja azt, amit a legjobban szeret a világon? Vagy másképp kérdezve, lehet-e egy művésznek megtiltani, hogy művész legyen? Erre kézenfekvő a válaszunk, nem lehet. A pandémia alatt ismét újra kellett értékelnünk egy rakás dolgot az életünkkel kapcsolatban. Mondhatnánk azt is, hogy az alkotónak a krízishelyzet mindig jól jön, hiszen téma téma hátán, csak győzzön válogatni. Ez egy kicsit így is van, de azért azt is tudni kell, hogy a "művészlélek" érzékeny, nagyon könnyen kimozdul az egyensúlyi helyzetből, ráaádásul az elmúlt egy évben velünk együtt tulajdonképpen mindenki ugyanúgy elhagyta a komfort zónáját, tehát nem volt kinek "panaszkodni".

De ha okosan átgondoljuk, hogy hogyan lehet egy ilyen holtidőt az előnyünkre fordítani, akkor rá kell jöjjünk, hogy ennyi szabadságunk remélhetőleg egy jó darabig nem lesz, úgyhogy irány a stúdió.

4 dalt sikerült rögzítenünk, és az első videoklipünk hamarosan meg is jelenik. Nagyon várjuk már a lehetőséget, hogy előadhassuk nektek.

 

1 comment

  • lucille mcmahan
    lucille mcmahan United States
    In case you are looking for winter garments, then, at that point, we need to let you know that colder time of year coats on special on our site Just American Jackets. Christmas garments online deals are going on our site through which you can purchase astonishing coats, coats, and comfortable garments. [url=https://www.justamericanjackets.com/category/christmas-costumes-collection/]Christmas outfits[/url]

    In case you are looking for winter garments, then, at that point, we need to let you know that colder time of year coats on special on our site Just American Jackets. Christmas garments online deals are going on our site through which you can purchase astonishing coats, coats, and comfortable garments. Christmas outfits

Add comment